BOLIG

Bolig

Vi utfører mange tjenester når det kommer til både nye og brukte boliger. Enten det er snakk om tilstandsrapport, verditakst, skadetakst eller boligsalgsrapport, skal du som kunde være sikker på at arbeidet blir utført av en profesjonell og uavhengig tredjepart.

Verditakst

En riktig verdsettelse av din bolig eller fritidseiendom.

Verditaksering av boliger er ofte ønskelig i forbindelse med finansiering av ny bolig, refinansiering, arv, samlivsbrudd, skattespørsmål og omsetning. Verditaksering går ut på at vi foretar en generell vurdering av tilstanden for å kunne gi en mest mulig riktig verdsettelse av eiendommen. Dette innebærer at både innvendige og utvendige arealer blir besiktiget.

Tilstandsrapport

En billig beskyttelse mot dyre overraskelser.

En tilstandsrapport går ut på å registrere og vurdere tilstanden til en bygning eller deler av en bygning. Resultatet skal danne grunnlaget for økonomiske beregninger eller arbeid.

Denne rapporten er det du trenger når du skal selge bolig og hytte. Takstmannen følger en detaljert sjekkliste og vurderer behovet for reparasjoner, fornyelse og vedlikehold når boligens verdi beregnes.